Föreläsning Brottsofferjouren Helsingborg

Helsingborgs Brottsofferjour tog för en tid sedan kontakt och berättade att de utbildare nya volontärer till sin verksamhet. De vill gärna att jag skulle komma och föreläsa för dem om hbtq då de möter många utsatta människor från många olika grupper.

Väl där möttes jag av över tio mycket intresserade åhörare.  Som så ofta händer är att den där timmen som jag hade på mig blir längre och längre allt som frågorna kommer. Men det är något jag bara ser som positivt. Det är genom de nyfikna frågorna man verkligen lär sig något och får svar på just det man själv funderar på, istället för det jag står och berättar för dem. Som föreläsare blir det också mycket mer givande med en aktiv publik som gärna ställer frågor.

Email this to someoneShare on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>