Tvådagarsutbildning

Föreläsningar är något jag är van vid. Jag står gärna och föreläser och gör det gärna ofta och längre. Kortare utbildningar har jag också god erfarenhet av och ser som mycket givande när man så mycket mer tydligt ser hur deltagarna växer genom utbildningen.

Nu har jag däremot fått en spännande utmaning som jag ser fram emot. Jag ska i sommar hålla i en tvådagars utbildning om hbtq och samhället. Jag är mycket glad över att få denna möjlighet och det förtroende som det innebär och är övertygad om att det kommer bli väldigt bra.

Just nu sitter jag filar på det grova upplägget av den här utbildningen och tittar på lite olika ämnen och övningar. Men väldigt grovt så kommer jag gå genom begreppen, normer, hälsa, och juridik.  Med ungefär lika mycket tid för de olika delarna. Varje del kommer också vara rätt breda för att få med det jag känner behövs.
Spontant ser jag redan nu att det inte vore komplicerat att göra detta till en hel veckas utbildning. Det är däremot något som får ligga i framtiden.

Jag ser gärna att även andra beställer utbildningar från mig. Denna tvådagarsutbildningen till exempel utan problem brytas ned i fyra halvdagarspass om man tycker det passar bättre.

Email this to someoneShare on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>